Telefon nr. 47334765 Raasigvangen 7, 3550 Slangerup

Bare bedre bilværksted

OK Autoservice har målrettet leverevet den højeste kvalitet indenfor reparationer og service på alle biler og bilmærker siden 1964. Med beliggenhed i Slangerup, har vi hjulpet bilister tilbage på vejen til hver en tid, på trods af vind og slud.

Ulrik Olsen har været chefmekaniker siden 2002 hos OK Autoservice, med en fortid som mekaniker hos Mazda, Mercedes og Mitsubishi. Med mere end 30 års erfaring, har han sendt alle slags biler sikkert på vejene igen. Der findes ikke et problem som er for stort eller småt til Ulrik.

Desuden består mekaniker teamet af den ekstremt dygtige og imødekommende Asim, som har været uddannet mekaniker i 10 år og har rodet med biler til hverdag lige siden. Til sidst har vi vores passioneret og hurtigt lærende lærling, Markus. 

Vi lægger en stor lid i at gøre mere end kunden forventer, og det gør vi med en høj præcision, og ikke mindst til den aftalte tid. Den høje service har altid været en del af vores hverdag, da det er vigtigt for os at det skal være en fornøjelse, at komme forbi OK Autoservice for at få ordnet bilen.

Så kom ned forbi OK Autoservice og få en uforpligtende snak med en af de flinke mekanikere som rent faktisk skal lave din bil.